×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Zidane: Ilyen meccseket nem engedhetünk meg magunknak

Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője rosszul élte meg, hogy otthon vereséget szenvedtek a Sahtar Donyecktől a Bajnokok Ligája első fordulójában.

A francia tréner szerint az első gólnál ők hibáztak és az önbizalmuk sem volt megfelelő a szerdai találkozón, melyen az egyébként tartalékos ukrán együttes az első félidőben már 3–0-ra vezetett, végül 3–2-re nyert.

„Az a dolgom, hogy megoldást találjak a problémáinkra, mert ilyen mérkőzéseket nem engedhetünk meg magunknak. Ez egy rossz este volt, de meg kell próbálnunk a lehető legjobban felkészülni a szombatra” – utalt a rájuk váró, Barcelona elleni El Clásicóra, melyet megelőzően a Real egymás után kétszer kikapott.

A szerdai BL-meccsek összefoglalója:

Az aranylabdás középpályás Luka Modric csalódottan csak annyit jegyzett meg a lefújás után, hogy az első félidőben nem voltak méltók a Bajnokok Ligájához.

„Egyértelmű, hogy fejlődnünk kell, mert különösen az első félidőben semmi önbizalmunk nem volt. Tovább kell azonban lépnünk, és nem azon keseregni, mi volt” – tette hozzá a horvát játékos.

További hírek