Musorujsag
Élő Eredmények
 

Koronavírusos a Dinamo Kijev két alapembere

mti
A Dinamo Kijev két labdarúgója koronavírusos megbetegedés miatt nem léphet pályára a Ferencváros ellen szerdán, a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Az ukrán klub honlapjának hétfői közleménye szerint a kapus Hrihorij Buscsan és a hátvéd Vitalij Mikolenko tesztje lett pozitív, és bár az állapotuk kielégítő, mindketten karanténba vonultak. Mindketten végigjátszották a Juventus ellen hazai pályán 2–0-ra elvesztett meccset.

Szintén nem tart a csapattal Budapestre Vitalij Kuliba, a szakmai stáb egyik tagja, aki ugyancsak megfertőződött.

A szerdán 21 órakor kezdődő Ferencváros – Dinamo Kijev mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

45 éve nem sikerült, most ukrán edzővel vághat vissza a Dinamónak a Fradi
Szerdán másodjára lép pályára a Ferencváros a BL-csoportkörben, ezúttal a Dinamo Kijev lesz az ellenfél, hazai pályán. A zöld-fehérek 45 évvel ezelőtt már találkoztak az akkor fénykorát élő együttessel, de 3-0-s vereséget szenvedtek. Sikerül a revans az ukrán Szergej Rebrov által irányított magyar csapatnak?
Bajnokok Ligája
A Dinamo Kijevnek csak a 3 pont begyűjtése elfogadható a Ferencváros ellen
Az ukrán Dinamo Kijevnek sem sikerült jól a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitánya, miután hazai pályán 2-0-ra kapott ki a Juventustól. Ugyanakkor a hétvégén – a Ferencvároshoz hasonlóan – győzelemmel hangolt a magyar bajnok elleni mérkőzésre, amelyet szerdán este rendeznek a Groupama Arénában. A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.
Bajnokok Ligája