Musorujsag
Élő Eredmények
 

Dibusz: Ha pár perccel tovább tart a meccs, meg lehetett volna a győzelem is

m4sport.hu
Szerhij Rebrov örül a döntetlennek, főleg annak fényében, hogy 0-2-ről sikerült pontot szerezni.

A Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent szerdán az ukrán Dinamo Kijevvel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában. A találkozó után a játékosok és Szerhij Rebrov is úgy értékelt, elégedettek az egy ponttal, amely könnyen lehetett volna kettő is.

„Egyértelmű, hogy az első félidő játéka nem azt mutatta, hogy ilyen eredmény születik, ilyen végjáték lesz. Gyengén játszottunk nem volt bennünk a kellő agresszivitás, nem tudtuk megbontani a vendégeket. A szünetben átbeszéltük mit kell másképp csinálni. Adtunk nekik egy félidőnyi előnyt, de most úgy érzem, ha pár perccel tovább tart a meccs meglehetett volna a győzelem is. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk három pontot szerezni hazai pályán” – mondta Dibusz Dénes, a Fradi kapusa.

„Bebizonyítottuk ha elég agresszíven felvállaljuk a kockázatot, fel tudunk nőni arra a szintre, ahol ők vannak. Nem lenne rossz ha úgy tudnánk pályára lépni Kijevben, hogy egy esetleges győzelemmel vagy pontszerzéssel tovább tudnánk lépni a csoportból” – foglalta össze a válogatott játékos.

„Nagyon nehéz meccs volt, a Dinamo nagyon jól játszott, az elején meglepett, milyen jó játékosaik vannak. Jól tartották és jól hozták ki a labdát,sokat kellett futnunk. Szerintem ez egy igazságos eredmény, a végén próbáltuk ugyan megnyerni a találkozót, de ez az egy pont rendben van” – értékelt a Fradi első góljának szerzője, Nguen Tokmac.

„Ha csereként állok be, az nem az én szerepem, nekem így is gólt kell szerezni, ami most sikerült is. Fantasztikus dolog gólt lőni a BL-ben, de ez nem csak az én érdemem, mindenki előrelépett, harcolt, ezért sikerült pontot szerezni” – mondta a második gólt szerző Franck Boli.

A játékos szerint egy kicsit változtatniuk kell, hiszen amikor az ellenfél gólt szerzett akkor támadtak csak úgy, ahogy az első pertől kezdve kellene. Most szerencsére összejött a változtatás, ez vezetett a döntetlenhez. Mivel ez az első gólja a BL-ben élvezi a helyzetet.

„Ezen a szinten minden meccs nehéz. Az első félidőben elkövettünk védekezésben néhány hibát, és nagyon fontos gól volt Tokmac találata, mert vissza adta az önbizalmunkat. Örülök, hogy döntetlent értünk el főleg a 0-2 után. Fegyelmezettebbnek kellett volna lennünk, de megérdemeljük ezt az egy pontot” – összegzett Szerhij Rebrov, a Fradi edzője.

„A BL-ben valamennyi csapat a legmagasabb szintet képviseli, a Dinamo is bebizonyította ezt. Ugyanakkor a második félidőben mi voltunk a jobbak” – mondta az ukrán szakember, aki szerint a BL-ben nehéz bármit megjósolni, most a koronavírus-járvány miatt pedig főleg nehéz jóslásokba bocsátkozni.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="1558501"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => A Fradi kétgólos hátrányból mentett pontot a BL-csoportkörben
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2020/10/DEBRE20201028016-1-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak