Musorujsag
Élő Eredmények
 

Lovrencsics: Ez a Bajnokok Ligája, nem feltartott kézzel lépünk pályára

Lovrencsics: Ez a Bajnokok Ligája, nem feltartott kézzel lépünk pályára

m4sport.hu/fradi.hu
A Ferencváros megtartotta utolsó edzését a Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt, amelyet szerdán este 9-kor rendeznek a Puskás Arénában. Az edzésen a játékosok a meccsre tervezett taktikát gyakorolták és ismerkedtek a stadion miliőjével. Az edzés után a magyar bajnok kapitánya, Lovrencsics Gergő, és a bombaformában játszó Tokmac Nguen nyilatkozott a klub honlapjának.

Férfi labdarúgócsapatunk kedden a Juventus elleni mérkőzés helyszínén tréningezett.

Közzétette: Ferencvárosi Torna Club – 2020. november 3., kedd

Lovrencsics Gergő
„Most az a legfontosabb, hogy a hétvégi bajnokit ki tudjuk pihenni, mind fizikálisan, mind mentálisan. Már megvan, hogy mit szeretnénk játszani, a mester elmondta, ezt gyakoroltuk most az edzésen. Mindenkinek a saját legjobbját kell hoznia, de csapatként kell dolgoznunk. Ez a Bajnokok Ligája, minden csapat jóval esélyesebb, mint mi, de mi az előző két mérkőzésen sem feltartott kézzel léptünk pályára, így most sem, hiába, hogy Cristiano Ronaldo és a Juventus jön. Saját játékunkat szeretnénk hozni és minél jobb eredményt elérni. Nem lehet még tudni, hogy ők mennyire komolyan gondolják, ezt a mérkőzést, a legjobb kezdő tizeneggyel állnak ki, vagy esetleg rotálni fognak, netán fiatalokat raknak be egy-két helyen, mi úgy készültünk, hogy a legjobb kezdőjükkel jönnek. Megkaptuk az utasításokat, hogy kikre kell figyelni, de csak csapatként lehetünk eredményesek.”

Tokmac Nguen
„Ez a stadion az egyik legszebb, amit valaha láttam, pedig már sok helyszínen játszottunk, elég csak a Capm Nou-ra gondolni. Nekem nagyon elnyerte a tetszésem. Most az edzés alatt megtapasztalhattuk, milyen pálya vár ránk. Az edző (Rebrov) azt hangsúlyozta, hogy nem kell félnünk, hisz nem a Bajnokok Ligája megnyerése a célunk, élveznünk kell a szereplésünk minden percét. Itt a lehetőség, hogy megmutassuk magunkat.”

A Ferencváros Juventus elleni BL-mérkőzését szerdán este kilenckor élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

Borítókép: Lovrencsics Gergő és Carlos De Pena a Ferencváros – Dinamo Kijev BL-meccsen (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak