×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Sigér: Nem volt betervezve, hogy kapunk négy gólt

Szerhij Rebrov szerint csapat jól teljesített a remek hangulatú stadionban, azt azonban sajnálja, hogy megint kaptak két buta gólt.

A Ferencváros 4-1-re kikapott a Juventustól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában, a Puskás Arénában. A találkozó után Sigér Dávid a vereség ellenére is elégedetten nyilatkozott az M4 Sport kamerái előtt.

“Az elején jól kezdtünk, sikerült megvalósítani amit akartunk. Igazából a meccs többi periódusban is, de az nem volt betervezve hogy kapunk négy gólt. Sokat jelentett a szurkolók jelenléte is. Csak harminc százaléka lehetett itt a stadionnak de alig hallottuk egymást a pályán. Sajnálom hogy nem volt tlet ház de nagyonörülünk hogy nyien itt lehettek” – mondta a válogatott középpályás.

“Próbáltuk kihozni a labdát amikor lehetett, hátul is bevállaltunk olyan paszokat ami lehet, túlzásnak tünt, de ez önbizalmat ad a csapatnak. Jobb lett volna, ha csak előre rúgdossuk és úgy hozzák ránk? Voltak olyan lehetőségek amiből többet kihozhattunk volna de e amiz a Bajnokok Ligája, nekünk még új, mások évek óta itt játszanak. Látszik, ők is rúgtak nekünk négyet, miközben mi próbáltuk kihozni a labdát. Ez a meccs is jól mutatta, kicsit gyorsulni kell fejben és mozgásban is” – mondta Sigér.

“Jó hogy itt voltak a szurkolók, sokat jelentettek számunkra. Végig harcoltunk, próbáltunk visszajönni a meccsbe de sokat kellett védekezni ez rengeteg energiát felemésztett” – mondt a zöld-fehérek gólját szerző Franck Boli.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője szerint néha segít ha kapnak egy gólt utána támadóbban lehet játszani. “Voltak nagy hibák, de ne feledjük, a világ egyik legjobb csapatával játszottunk. Kicsit fáradtak vagyunk, de a meccs végén így is jól teljesítettünk, helyzeteket alakítottunk ki. Örülök, hogy sikerült gólt szereznünk”.

“Kaptunk két buta gólt, akárcsak Barcelonában. Annak ugyanakkor örülök, hogy jó hangulat volt a stadionban, nagyon jó volt, hogy ennyi ember előtt játszahattunk. Ugyanakkor a bajnokságban is koncentrálnunk kell, hogy jövre is a Bajnokk Ligájában szerepelhessünk” – mondta az ukrán szakember.

Alvaro Morata, a vendégek két gólt szerző támadója elmondta, nagyon boldog, hogy sikerült nyerni, hiszen ők mindig győzni akarnak a BL-ben, de tudják, hogy ez nem egyszerű. “Mindig jó azt érezni, mennyire vibrál egy stadion ha vannak benne szurkolók. Jól játszottunk a labdával és anélkül is jól támadtunk le. Sokat készültünk a fradiból, láttuk a Barcelona elleni meccsét is, de most is bebizonyították, hogy egy jó csapat” – vélte a spanyol támadó.

Andrea Pirlo, a vendég torinóiak trénere úgy fogalmazott: hamar megszerezték a vezetést, és ez megnyugtatta őket, a második félidőben pedig új életre keltek. A Ferencvárosról szólva azt mondta, fiatal csapat, amely fejlődőképes, szép utat járt be a selejtezőben, de türelmesnek kell lennie az eredmények tekintetében.

További hírek