Musorujsag
Élő Eredmények
 

Tűzoltói segítségre szorultak a PSG-játékosai

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Paris Saint-Germain pár labdarúgójának kedd este váratlan kalandban volt része.

Szerdán a Leipzig a francia bajnok Paris Saint-Germaint fogadja a Bajnokok Ligája 3. fordulójában, a francia bajnok pedig a mérkőzésre készülve este hétkor edzést tartott, majd nem sokkal kilenc után futballistái visszatértek a szállásukra, ahol tízen – Ángel Di María, Leandro Paredes, Presnel Kimpembe, Marquinhos, Bandiougou Fadiga, Abdou Diallo, Idrissa Gueye, Moise Kean, Colin Dagba és Kays Ruiz-Atil – a szálloda liftjében ragadtak – írja a Le Parisien.

A hír természetesen eljutott a lipcsei tűzoltókhoz, akik segítségére siettek a bajba jutott játékosoknak, míg csapattársuk, Laywin Kurzawa kintről „szurkolt” a bajba jutottaknak, tette mindezt nem túl diszkrét módon, ugyanis a klub intelme ellenére Instagram-sztoriban számolt be a nem várt történésről – majd ezt később törölte.

Azt nem tudni, hogy a liftben olyan jó volt-e a hangulat, mint azon kívül, ahol Kurzawa kacagva kérdezte: „Ki van bent?”

Erre egy hang ironikusan közölte: „Ez nem vicces tesó. Neymar és Mbappé.” Ebben csak az a móka, hogy a csapat két legnagyobb ásza sérülés miatt nem tartott a társakkal Németországba.

További tartalmak