Musorujsag
Élő Eredmények
 

Megbüntette a Ferencvárost az UEFA

Megbüntette a Ferencvárost az UEFA

MTI
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megbüntette a Ferencvárost, mert szurkolóinak egy része nem tartotta be a koronavírus-járvány miatti óvintézkedéseket.

Az FTC-nek ötezer eurót (1,7 millió forint) kell fizetnie a fegyelmi testület pénteki döntése szerint. Az UEFA versenyrendszeréhez tartozó mérkőzéseken kötelező a távolságtartás, az arcmaszk viselése és az ülésrend betartása.

A magyar bajnoki címvédő eddig két meccsen szerepelt hazai környezetben a G csoportban: október 28-án 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kijevvel a Groupama Arénában, november 4-én pedig 4-1-re kikapott a Juventustól a Puskás Arénában. Utóbbi helyszínen, ám zárt kapuk mögött rendezik december 2-án az FC Barcelona elleni mérkőzést is.

A Ferencváros egyik csoportellenfelét, a Dinamo Kijevet 19 ezer euróra bírságolta az UEFA.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Idén már nem játszik a Bayern pillére
Sikeres térdműtéten esett át Joshua Kimmich, a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München labdarúgója, aki várhatóan januárban térhet vissza.
Bajnokok Ligája
Solskjaer: Egyszerűen megbocsáthatatlan, amit műveltünk
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője megbocsáthatatlannak nevezte együttese védekezésben mutatott teljesítményét a török Basaksehir elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen, melyet nagy meglepetésre 2-1-re elveszített az angol gárda.
Bajnokok Ligája