Musorujsag
Élő Eredmények
 

A spanyol lapok már Zidane utódját keresik

A spanyol lapok már Zidane utódját keresik

m4sport.hu
Hiába a zsinórban nyert három BL-cím. ha nem jutnak a nyolcaddöntőbe, valószínűleg mennie kell.

A Real Madrid kedden 2-0-ra kikapott a Sahtar Donyecktől a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. A madridiak jelenleg csak a harmadik helyen állnak a csoportjukban és ha nem sikerül pontot szerezniük az utolsó fordulóban a Mönchengladbach ellen, nem juthatnak tovább. Az már a másik meccs eredményétől is függ, hogy az EL-ben folytathatják, vagy kiesnek.

A spanyol lapok „természetesen” már arról írnak, vajon ha elmarad a továbbjutás, menesztik e Zinedine Zidane vezetőedzőt. Noha a játékosok és a klubvezetés is mellette van, egy ilyen blamát talán még neki sem néznek el, hiába nyert zsinórban három BL-t is az együttessel.

Az AS című lapban már szavazni is lehet a jövővel kapcsolatban. A szerda esti helyzet szerint mintegy 23 ezren szavaztak. A voksolók 54,30 %-a szerint bármi is történik, ebben a szezonban marad Zidane az edző. 33,22 % szerint hamarosan már a korábban a Tottenhamet irányító Mauricio Pochettino lesz a csapat edzője, míg a szavazók 12,48 %-a szerint a jelenleg a Real Madrid Castillánál dolgozó korábbi kedvenc, Reaul irányíthat majd.

Az utolsó forduló párosítása:
Real Madrid – Mönchengladbach
Internazionale – Sahtar Donyeck

A csoport állása: 1. Mönchengladbach 8, 2. Sahtar Donyeck 7, 3. Real Madrid 7, 4. Internazionale 5
Pontazonosságnál az egymás elleni eredmények rangsorolnak.

További tartalmak