Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Elárverezik a Salzburg BL-mezeit – Szoboszlaié toronymagasan vezet

A Salzburg labdarúgócsapata egy jótékonysági akció keretében elárverezi azokat a mezeket, amelyeket játékosai viseltek a keddi, a Lokomotiv Moszkva vendégeként 3–1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Mergim Berisha és Szoboszlai Dominik gólöröme a Lokomitiv Moszkva – Salzburg BL-meccsen 2020. december 1-jén (Fotó: MTI/EPA pool/AP/Makszim Sipenkov)

A Szoboszlai Dominikkal felálló salzburgiak a győzelemmel feljöttek az A csoport harmadik helyére, így a már továbbjutott Bayern München mögött az Atlético Madriddal állnak harcban a másik továbbjutó helyezésért. A jövő heti zárófordulóban az osztrák gárda éppen a spanyol csapatot fogadja, és amennyiben nyer, bejut a nyolcaddöntőbe.

A mezek elárverezéséből befolyó teljes összeget a Salzburg a helyi SOS-Gyermekfalu javára ajánlja fel, az aukció csütörtök délutánig tart.

A szerda déli állás szerint Szoboszlai Dominik meze toronymagasan vezeti az árverést hétezer euróval, Rasmus Kristensen trikója a második 1900 euróval. A licit oldalára a Salzburg honlapján keresztül lehet eljutni.

További hírek