Musorujsag
Élő Eredmények
 

Rasszista bírói beszólás miatt félbeszakadt a PSG-Basaksehir BL-meccs

Rasszista bírói beszólás miatt félbeszakadt a PSG-Basaksehir BL-meccs

m4sport.hu/Marca
Az isztambuli Basaksehir levonult a pályáról a PSG elleni mérkőzésen, Párizsban, miután a negyedik játékvezető,, a román Sebastian Colescu a török klub állítása szerint Pierre Webót, Okan Bürük másodedzőjét "feketének" nevezte, miután elküldte. Egyelőre nem tudni, hogy folytatható-e a meccs.

A mérkőzést játékvezetője, Ovidiu Hategan a 21. percben szakította félbe az összecsapást. A fent említett eset után több mint 10 percet vitatkoztak a felek a pályán. A PSG játékosai próbálták az isztambuli játékosokat és a vezetőket csitítani, főként Neymar és Mbappé. Okan Bürük, a Basaksehir edzője és a mérkőzésen kiállított Demba Ba tiltakozott a leghevesebben, a vélelmezett rasszista megjegyzés miatt. Kérték a játékvezetőt, Ovidiu Hategant, hogy Colescu ne folytassa a mérkőzést . Még Leonardo, a PSG sportigazgatója is lement a pályára békíteni.

Végül mindkét csapat játékosai elhagyták a Parc des Princes gyepét, és egyelőre nem tudni, hogy folytatódik-e a meccs, vagy mi lesz a következménye az esetnek.

A sereghajtó Basaksehir számára már tét nélküli mérkőzés 0-0-ra áll.

Frissítés: Az PSG_Basaksehir BL-mérkőzést a negyedik játékvezető Weboval szembeni állítólagos rasszista megjegyzése miatt felfüggesztette az UEFA.

Borítókép: Webo (balra), akit "feketének" hívott a játékvezető román segítője, Colescu. EPA/IAN LANGSDON

További tartalmak