×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Lőw Zsolt: A Barca nincs csúcsformában, de elképesztően erős keretük van

Lőw Zsolt a Paris Saint-Germain másodedzője a közmédiának adott interjúban értékelte a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének hétfői sorsolását, melyen a francia bajnok csoportgyőztesként a Ferencváros négyeséből a második helyen továbbjutó Barcelonával került szembe.

“Azt a két-három csapatot, amelyet könnyebbnek ítéltünk, már korábban kihúzták. Ennél jóval kedvezőbb sorsolást is kaphattunk volna, de ez egy olyan dolog, amit nem lehet befolyásolni, így a Barcelonát kell legyőzni a nyolc közé jutáshoz. A katalán gárda az idei szezonban nem futballozik csúcsformában, ettől függetlenül elképesztő erős játékoskerettel rendelkezik, így bármikor képes meglepetést okozni, úgyhogy borzasztó veszélyes ellenfél” – fogalmazott az M1 aktuális csatornán Lőw Zsolt.

Az idén döntős PSG másodedzője elismerte, még mindig beszédtéma az öltözőben a 2017-es kiesés, úgyhogy a játékosokat biztosan fűti majd a visszavágás vágya.

A magyar szakember azt is elárulta, hogy Neymar sérülésénél nagyobb volt az ijedtség, ugyanis a hétfő reggeli vizsgálatok megerősítették, hogy nincs komoly baja a brazil sztárnak, aki akár napokon belül újra edzhet, és még idén játszhat.

További hírek