Musorujsag
Élő Eredmények
 

Szoboszlai Dominik bekerült az RB Leipzig tavaszi BL-keretébe

m4sport.hu
Az UEFA hivatalos honlapján tette közzé a Bajnokok Ligájában még versenyben lévő 16 csapat keretében történt változásokat.
fotó: RB Leipzig

A klubok maximum három új játékost nevezhettek a tavaszi BL-keretbe, a határidő február 2. volt.

Pozitív hír, hogy a csoportkörben még az Red Bull Salzburg színeiben futballozó, majd a Bundesliga téli átigazolási időszakának legdrágább játékosaként az RB Leipzighez igazoló Szoboszlai Dominik bekerült a lipcseiek keretébe, tehát akár tavasszal is láthatjuk futballozni a Bajnokok Ligájában, akárcsak válogatott klubtársait,  Gulácsi Pétert és Willi Orbant.

Szoboszlai még nem mutatkozott be a Leipzigben, jelenleg sérülésből lábadozik, ügynöke, Esterházy Mátyás szerint rehabilitációja jól halad és a nevezése is arra utal, hogy Julian Nagelsmann vezetőedző számol a magyar válogatott középpályással.

A Leipzig a Liverpoollal találkozik a nyolcaddöntőben, az első mérkőzést, amelynek helyszíne egyelőre nem tisztázott, február 16-án rendezik, az M4 Sport élőben közvetíti.

Az angolok keretébe szintén bekerült az átigazolási időszak utolsó napján érkezett két hátvéd, Ben Davies és Ozan Kabak, illetve a fiatal Nathaniel Phillips.

A keretekben történt változásokat az UEFA oldalán tekintheti meg.

További tartalmak