Musorujsag
Élő Eredmények
 

Gulácsi is lobbizott a Budapesti BL-meccsért

M4 Sport
Gulácsi Péter is győzködte az RB Leipzig döntéshozóit, hogy ha már nem tudnak a saját stadionjukban játszani a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, akkor legyen Budapesten a meccs.

A magyar kapust és a hátvéd Willi Orbánt is a soraiban tudó lipcsei csapat a német beutazási korlátozások miatt nem játszhat hazai pályán az angol együttessel, a külföldi helyszínek közül pedig végül Budapestre esett a választás, így kedden a Puskás Arénában rendezik a párharc első mérkőzését.

Gulácsi Péter a közmédiának nyilatkozva elárulta, hogy amikor kiderült, nem játszhatnak Németországban, mindent megtett, hogy a Puskás Arénában rendezzék a találkozót. „Amikor jött a hír, hogy valószínűleg nem játszhatunk itthon a Liverpool ellen, akkor több város is felmerült. Nekem nyilván hazahúzott a szívem és amennyire lehetett, próbáltam az illetékeseknek Budapestet promózni. Ettől függetlenül nekünk Lipcsében lett volna optimális játszani, de ha már ez nem volt lehetséges, akkor nagyon örülök, hogy Budapesten lesz a meccs, nemcsak magam és Willi miatt, hanem azért is, mert tudom, hogy egy szenzációs stadionban fogunk játszani egy gyönyörű városban” – nyilatkozta a magyar válogatott kapusa.

A kedden este 21 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

További tartalmak