×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Gulácsi: Kár érte, kiegyenlített meccs volt

Gulácsi Péter szerint kiegyenlített meccset játszott a Leipzig a Liverpool ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Puskás Arénában, a védelmi hibákból született két gól ugyanakkor „megölte” a mérkőzést.

A lipcseiek magyar kapusa a 2–0-s liverpooli sikert hozó találkozó után az M4 Sportnak elmondta, mindkét félidő elején volt lehetőségük gólt szerezni, és az utolsó harminc percben is ők domináltak, lett volna lehetőségük szépíteni, hogy szorosabbá tegyék a visszavágót.

„Egy világklasszis ellenféllel játszottunk, amelyik könyörtelenül kihasználja az ilyen hibákat. Kár érte, mert úgy gondolom, hogy kiegyenlített meccs volt. Az elején is nekünk volt helyzetünk és a második félidő elején is, ha ott kicsit precízebbek vagyunk, akkor vezethettünk volna. A visszavágón mindent bele kell adnunk, megpróbálni egy nyitott mérkőzést játszani, ha mi szerezzük az első gólt, akkor bármi lehet.”

Gulácsi hozzátette, a két nagy hibát leszámítva rendben volt a Leipzig védekezése. „Nem nagyon tudtak átjátszani minket, ezért is bosszantó, hogy két elkerülhető gólt kaptunk, de ez is azt mutatja, hogy az ellenfél letámadott és hibára kényszerített minket. Próbáltuk mi is hibára kényszeríteni a Liverpoolt, egyszer-kétszer sikerült is, de a két gól megölte a meccset.”

A visszavágón szerinte még többet kell kockáztatnia a Lipcsének, mivel gólokat kell szerezniük. „Úgy tűnik, nem Angliában fogunk játszani, a visszavágó is semleges pályán lesz, tehát a hazai pálya előnye nem lesz meg a Liverpoolnak” – mondta Gulácsi Péter, aki azt is elárulta, hogy nem sérült meg, amikor az első félidőben egy kifutása után visszasprintelve beakadt a hálóba.

További hírek