×
Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Járt volna az utolsó perces 11-es a Juvénak? Szavazzon Ronaldo eséséről!

Gyanús körülmények között esett el Cristiano Ronaldo a portói tizenhatoson belül a BL-nyolcaddöntő első meccsének utolsó percében, ám a Juventus nem kapott büntetőt. Kíváncsiak vagyunk, olvasóink hogy látták, helyes avagy hibás döntés született.

Sokáig úgy nézett ki, roppant nehéz helyzetbe hozta magát a Juventus azzal, hogy mindkét félidőt katasztrofálisan kezdte, ám Chiesa hajrábeli szépítése után akár az egyenlítés is kézzel fogható közelségbe kerülhetett volna, ha Sanusi labdával semmiképp sem, Ronaldo lábával biztosan ütköző mentési kísérletét szabálytalannak látja Del Cerro, spanyol játékvezető, vagy a VAR.

A felvételen is jól látszódik, ahogy kisvártatva a füléhez nyúlt a bíró, minden bizonnyal visszanézték az esetet a videóbírós szobában. Mintha kissé meg is zavarta volna, amit halott, mert először csak egyszer fújt a sípjába, majd mivel épp letelt a négy perces hosszabbítás, kissé furcsán, a hármas sípszó is felhangzott. Ronaldo nehezen is tért napirendre, a visszavágón a Juventusnak mindenképp nyernie kell a továbbjutáshoz.

 

További hírek