Élő stream csatornák X

Bajnokok Ligája

Zidane: Mbappé és Haaland olyanok, mint Messi és Ronaldo

A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén mutatott kiemelkedő teljesítményük után Zinedine Zidane sem győzte dicsérni Kylian Mbappét és Erling Haalandot.

A Paris Saint-Germain francia világbajnoka mesterhármast szerzett a Barcelona otthonában 4–1-re megnyert találkozón, de a védekezésből is kivette a részét, míg a Dortmund norvég csatára két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a Sevilla 3–2-es idegenbeli legyőzéséből.

A Real Madrid edzőjét megkérdezték, mit gondol 22 éves honfitársáról és a két évvel fiatalabb norvég gólzsákról.

„Minden meccset megnézek és örülök, ha jó dolgokat látok, ilyenkor olyan vagyok, mint minden szurkoló. Csodálatos volt a teljesítménye, nagyszerű dolog őt futballozni látni, a megmozdulásai páratlanok” – mondta Zidane Mbappéról, majd hozzátette, hogy ő és Haaland a következő generációt képviseli, és már most azon a szinten vannak, mint a jelen két legnagyobb futballsztárja.

„Nagyon-nagyon jók, olyan jók, mint Messi és Ronaldo. Fiatalok, övék a jelen és a jövő” – fogalmazott, arra a kérdésre ugyanakkor megkerülte a választ, hogy kettejük közül ki a kedvence: „Az a legfontosabb, hogy mindkettőt láthatom.”

További hírek