Élő stream csatornák X

A Real befogta a Barcát – jogos volt a 15. piros lap? Szavazás

A Real Madrid végül élt emberelőnyével az Atalanta otthonában, a kiállítás a 15. volt, amit a Bajnokok Ligája egyenes kiesés szakaszában az ellenfelei kaptak.

Ferland Mendy nem csak azzal volt főszereplő az 1-0-ra megnyert bergamói nyolcaddöntőben, hogy a 86. percben látványos gólt tekert a hazai kapuba. A 17. percben Remo Freuler a tizenhatos előterében szabálytalanul állította meg a kilépő balhátvédet, Tobias Stieler játékvezető egyértelmű gólhelyzetnek tekintette, így felmutatta a pirosat az Atalanta svájci válogatott középpályásának.

Mivel a francia futballista kissé kifelé tolta meg a labdát, és Freuler védőtársai is a közelben voltak, kérdése a szituáció megítélése, mert közben az is igaz, hogy valószínűleg csak Pierluigi Gollini  akadályozhatta volna meg, hogy a helyzetből gól szülessen.

Gian Piero Gasperini nem látta jogosnak az ítéletet, amely tönkretette az Atalanta mérkőzését.

Az Opta elemzői hívták fel rá a figyelmet, hogy a BL-történetében ez már a 15. alkalom volt, hogy az egyenes kieséses fázisban a Real Madrid ellen kiállítás történt. Ennyiszer csak a Barcelona ellenfeleit büntették még.

A visszavágót március 16-án rendezik.

További hírek