Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

„Félnek a labdától” - Fabio Capello nem kímélte a Juventus játékosait

A legendás olasz edző, Fabio Capello nem kímélte a Juventus játékosait, akik hiába futballoztak több mint egy órát emberelőnyben a Porto ellen, búcsúztak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
forrás: M4 Sport

A Juventus kedd este Chiesa duplájával ugyan fordított és hosszabbításra mentette a visszavágót, Sérgio Oliveira 115. percben szerzett gólja a 3-2-es olasz győzelem ellenére idegenben szerzett több góljuknak köszönhetően a portugálok továbbjutását jelentette.

A szabadrúgásnál látványosan szétesett a Juventus sorfala, a labda pont Cristiano Ronaldo lábai között talált utat a kapuba.

A mérkőzést a Sky Sport Italia szakértőjeként követő Capello szerint egy ilyen hiba megbocsáthatatlan.

„Az én időmben olyan játékosok alkották a sorfalat, akik nem féltek a labdától. Ezek a futballisták féltek, el is ugrottak és hátat fordítottak a labdának. Ez megbocsáthatatlan” – idézi Capello szavait a Football Italia.

Capello a csapat rutinos tagjait is kritizálta, amiért a lefújás után nem nyilatkozta a sajtónak.

„Csak a fiatal játékosok álltak meg és vállalták fel a kudarcot ebben a nehéz pillanatban. A csapatban van néhány idősebb játékos, akik győzelem esetén begyűjtik az elismerést, de eltűnnek, amikor kikapnak.”

További hírek