Musorujsag
Élő Eredmények
 

De Bruyne valószínűleg játszhat a PSG elleni elődöntőben

MTI
Nem súlyos Kevin de Bruyne-nek, a Manchester City labdarúgójának sérülése, így vélhetően pályára léphet a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének jövő heti első mérkőzésén.
epa09142052 Kevin De Bruyne (C) of Manchester City gets medical treatment after he got injured during the English FA Cup semi final soccer match between Chelsea FC and Manchester City in London, Britain, 17 April 2021. EPA/Ian Walton / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

A belga sztárfutballistát szombaton, az FA-kupa elődöntőjében kellett lecserélni, miután megsérült a bokája. Josep Guardiola, az együttes vezetőedzője szerdán este arról tájékoztatta a sajtót, hogy közvetlenül a meccs után azt hitték, komoly a baj, de játékosának a vizsgálatok alapján nem kell hosszú kihagyásra számítania.

A katalán szakember szerint biztosat még nem lehet mondani, most azonban úgy tűnik, vasárnap, a Ligakupa fináléjában még nem számíthat rá, a BL-találkozón viszont már talán a pályára küldheti őt.

A manchesteri gárda az FA Kupában 1-0-ra kikapott a Chelsea-től, így nem jutott döntőbe, szerdán viszont a Premier League-ben 2-1-re legyőzte az Aston Villát és újabb nagy lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé. A Ligakupában a Tottenham Hotspurrel csap majd össze vasárnap, majd jövő szerdán Párizsban lép pályára.

További tartalmak