Musorujsag
Élő Eredmények
 

Marcelo nem ússza meg a szavazóköri munkát, magángéppel megy a Real után a BL-elődöntőre

Marcelo nem ússza meg a szavazóköri munkát, magángéppel megy a Real után a BL-elődöntőre

m4sport.hu/AS
Nem kapott felmentést a szavazóköri munka alól Marcelo, aki így a Chelsea elleni BL-elődöntő visszavágójának napján, szerdán fog a Real Madrid után repülni Londonba.

A 2011 óta spanyol állampolgársággal is rendelkező brazil balhátvédet berendelték egy szavazókörbe dolgozni a jövő keddi regionális választás idejére. Ilyen feladatra bármelyik spanyol lakos kötelezhető és most Marcelóra került a sor, illetve csapattársára, a sérüléssel bajlódó Victor Chustra is hasonló feladat vár kedden. A Real Madrid fellebbezett Marcelo behívása miatt az illetékes hatóságnál, a mérkőzés fontosságára hivatkozott, valamint arra, hogy a keddi utazás a futballista munkavégzésének a része, ám a beadványt elutasították.

Zinedine Zidane vezetőedző megerősítette, hogy Marcelo eleget fog tenni szavazóköri kötelezettségének, reggel 8-kor meg fog jelenni a számára kijelölt helyen, így nem utazik el a csapattal Londonba, hanem valószínűleg csak kedden este vagy szerdán repül el a többiek után egy magángéppel, amelyért a királyi gárda húszezer eurót, azaz több mint hétmillió forintnyi összeget fizet – írja az AS.

A két csapat első meccsén, kedden 1–1-es döntetlenre végeztek a felek Madridban. A szerdai visszavágót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

Borítókép: Marcelo a Real Madrid – Chelsea BL-elődöntő odavágóján (Fotó: EPA/Juanjo Martin)

További tartalmak