Musorujsag
Élő Eredmények
 

„Ha mi mondunk ilyet, tíz meccsre eltiltanak” – alpári stílusban fegyelmezett a City–PSG bírója?

„Ha mi mondunk ilyet, tíz meccsre eltiltanak” – alpári stílusban fegyelmezett a City–PSG bírója?

m4sport.hu
A Paris Saint-Germain panaszt tesz az Európai Labdarúgó Szövetségnél a Manchester City elleni BL-elődöntős visszavágó játékvezetőjének stílusa miatt.

A Manchester City a párizsi 2–1-es győzelem után hazai pályán 2–0-ra nyert a PSG ellen, így bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe. Mahrez második gólja után a francia csapat játékosai közül többen elvesztették a fejüket, Di Maríát ki is állították, amiért teljesen fölöslegesen, játékon kívül megrúgta ellenfelét, a hajrában pedig eldurvult az összecsapás, csak a szerencsének volt köszönhető, hogy végül senki sem sérült meg.

A PSG-ből többen is arra panaszkodtak, hogy Björn Kuipers játékvezető alpári stílusban kommunikált velük, Marco Verratti többször is vitatkozott a hollanddal, aki elmondása szerint egyik alkalommal durva káromkodással reagált.

„A játékvezető azt mondta nekem, hogy b***d meg. Ha mi mondunk ilyet, tíz meccsre eltiltanak – mondta az olasz középpályás az RMC-nek.

A PSG játékosai vitatkoznak Björn Kuipersszel a City elleni BL-elődöntő manchesteri visszavágóján (Fotó: EPA/Peter Powell)

Ander Herrera szintén arról panaszkodott a mérkőzés után, hogy Kuipers alpári stílusban küldte el őt melegebb éghajlatra, a PSG pedig panaszt tesz az UEFA-nál a holland játékvezető tiszteletlen kommunikációja miatt.

Borítókép: A PSG játékosai vitatkoznak Björn Kuipersszel a City elleni BL-elődöntő manchesteri visszavágóján (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak