Musorujsag
Élő Eredmények
 

Hazard Chelsea-játékosokkal nevetgélt az elveszített BL-elődöntő után - videó

m4sport.hu
A Real Madrid támadóját látszólag nem viselte meg a Bajnokok Ligája elődöntőjének elveszítése, a visszavágó lefújását követő viselkedése azonban felháborodást okozott a szurkolók körében.

A Real Madrid szerda este 2-0-s vereséget szenvedett a Chelsea vendégeként a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján, így 3-1-es összesítéssel az angol csapat jutott be az isztambuli fináléba, amelyben a Manchester City lesz az ellenfele május 29-én.

A két mérkőzést tekintve a Chelsea teljesen megérdemelten jutott tovább, a londoni visszavágón szemmel láthatóan nagyon fáradtan és ötlettelenül futballozó Real Madridnak nem igazán volt esélye a továbbjutásra a Chelsea korai vezetését követően, sőt, a helyzeteket tekintve a 2-0-s végeredmény inkább a spanyolokra nézve hízelgő.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekintheti meg.

A találkozón kezdőként lépett pályára és 89 percet futballozott Eden Hazard, akit 2019-ben a Chelsea-től igazolt a Real Madrid 150 millió euró körüli összegért. Az azóta eltelt két évben számos sérüléssel bajlódó belga az elmúlt két évben nem igazán alkotott értékelhetőt a spanyol fővárosban és nem volt ez másként a Chelsea elleni BL-elődöntő visszavágóján sem.

Leginkább ezért frusztrálta a Real Madrid szurkolóit Hazard lefújás utáni viselkedése, a támadó a kamerák előtt nevetgélt egykori chelsea-s csapattársaival, egyáltalán nem érződött rajta, hogy egy Bajnokok Ligája elődöntőben maradt alul csapatával és az sem, hogy teljesítménye messze volt az elvárhatótól.

forrás: M4 Sport

Egyes szurkolók úgy vélik, ezzel a magatartással meg is pecsételődöt Hazard madridi karrierje, a játékosnak nincs maradása a klubnál, amelyet szemmel láthatóan nem tisztel és legalább megvárhatta volna, amíg beérnek az öltözőfolyosóra.

A másik álláspont szerint a BL-kudarcon azzal sem segített volna, ha szomorkodik és érthető, hogy jókedvűen üdvözli korábbi csapattársait és barátait, ez nem jelenti azt, hogy ne adott volna bele mindent a mérkőzésen.

Ön mit gondol?

További tartalmak

Kapcsolódó hírek