Musorujsag
Élő Eredmények
 

A City tulajdonosa kifizeti a BL-döntőre érkező szurkolóik utazását

Manchester City
A Manchester City a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a tulajdonos, Manszúr sejk állja a Bajnokok Ligája döntőjére Portóba látogató szurkolóik utazási költségeit.

Miután a múlt héten kiderült, hogy Isztambul helyett Portóban csap össze a Chelsea-vel az első BL-fináléja előtt álló City, meghatározták, milyen speciális feltételekkel érkezhetnek a szurkolók a helyszínre a szurkolók.

Manszúr sejk ezzel járul hozzá a jegyhez jutó rajongók anyagi terheinek csökkentéséhez, hiszen csak negatív PCR-teszttel léphetnek be Portugáliába, mely természetesen plusz jelentős kiadást jelent a számukra. Ezt követően pedig mindössze 24 órát tartózkodhatnak a helyszínen a számukra kialakított buborékban, majd a stadionból egyenesen a reptérre szállítják őket, és oda-vissza charterjárattal utazhatnak.

Az emír hangsúlyozta, történelmi pillanat vár a klubra. „Nagyon fontos nekünk, hogy ezen a különleges estén a lehető legtöbb szurkolónk ott lehessen. Főleg, akik jóban-rosszban támogattak” idézik a szavait a honlapjukon.

A két klub részére 6-6 ezer jegyet biztosított az UEFA.

A Manchester City – Chelsea BL-döntőt május 29-én élőben közvetítjük az M4 Sport csatornáin.

 

 

További tartalmak