Musorujsag
Élő Eredmények
 

Sűrű őszre számíthat a Fradi, ha továbblép a Zalgirisen

Sűrű őszre számíthat a Fradi, ha továbblép a Zalgirisen

MTI
A magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapata kétgólos előnnyel várja a litván Zalgiris Vilnius elleni keddi visszavágót a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

A zöld-fehérek a koszovói Pristhina búcsúztatását követően a második párharc első felvonásán különösen az első félidőben futballoztak kiválóan, és magabiztos győzelmet arattak, a mutatott játék és az eredmény alapján pedig joggal bízhatnak a továbbjutásban.

Az új edző, Peter Stöger korábban támadófutballt ígért a szurkolóknak és ezt egyelőre be is tartja, ennek eredményeképpen a gárda nyolc góllal eddig a legeredményesebb a kvalifikációban, az albán Myrto Uzuni pedig négy találattal holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

Amennyiben a zöld-fehérek továbblépnek, a harmadik fordulóban a cseh bajnok Slavia Prahával találkoznak, és biztossá válik, hogy a főtáblán szerepelnek majd az egyik nemzetközi kupában.

A keddi találkozó 19 órakor kezdődik, a mérkőzés játékvezetője a belga Erik Lambrechts lesz.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bicsák Bence: Ez a hetedik hely nekem egy győzelemmel ér fel
Bicsák Bence felszabadultan nyilatkozott, miután a tokiói olimpián a triatlonosok között fantasztikus teljesítménnyel a hetedik helyen zárt – a magyar sportoló elárulta, hogy az elmúlt hónapban olyan pillanatok is akadtak, amikor azt gondolta, hogy a versenyen a célba sem ér majd be, sőt, még abban sem volt biztos, hogy egyáltalán elindulhat.
Sportok