Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Stöger: A mérkőzés előtt az alapokról beszéltünk

A Ferencváros hazai pályán 2–0-ra legyőzte a cseh Slavia Prahát a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében, a párharc első mérkőzésén. A mérkőzés után a magyar bajnok mestere és csapatkapitánya elégedetten értékelt.

„Ez egy nagy csapat volt. Mielőtt a mérkőzés elkezdődött, beszéltünk az alapokról és ma százszázalékosan rendben volt minden. Rengeteget dolgoztunk. Nagyon erős és kemény volt a csapat, szóval talán ezért is dolgozott nekünk a szerencse. Ma minden tökéletes volt, előzőleg megbeszéltük, mit szeretnék látni én és a szurkolóink. A sikerért keményen meg kell dolgozni, és a csapatszellem ma nagyon rendben volt, egy borzasztóan erős ellenféllel szemben. A Slavia egy nagy csapat, ezért nagyon sokat kellett dolgoznunk a védekezésben, de nagyon jól teljesítettek a fiúk” – értékelte a Slavia elleni győzelmet az FTC vezetőedzője, Peter Stöger.

Az biztos, hogy nagyon jókor jött a vezetőgól. Látható volt az első félidőben, hogy nagyon jó minőséget képvisel a Slavia. Okoztak problémákat, nejezen tudtunk kijönni a térfelünkről. Bevállaltunk rizikósabb dolgokat is, szerencsére most nem büntetett meg minket a sors. Nyilván, a visszavágón ezeket kerülnünk kell. A második gól megnyugtatott minket, az ellenfelet pedig elbizonytalanította. Utána szerintem megszerezhettük volna a harmadikat is, de azt gondolom, hogy nagyon jó eredményt értünk el. A csapat jól reagált a hétvégi vereségre, szívvel, lélekkel küzdöttünk” – nyilatkozta a mérkőzést követően a Ferencváros kapusa és csapatkapitánya, Dibusz Dénes.

Borítókép: Peter Stöger (jobbra) (m4sport.hu)

További hírek