Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Young Boys edzője nem fogja vissza játékosait a Ferencváros ellen

A Young Boys edzője nem fogja vissza játékosait a Ferencváros ellen

m4sport.hu/nau.ch
Szerdán este a Ferencváros a Bajnokok Ligája Play Off-körének első mérkőzésén a svájci bajnok BSC Young Boys vendége lesz. A hazaiak vezetőedzője, David Wagner tisztában van a zöld-fehérek képességeivel, tudja, hogy csapatának csak akkor lehet esélye a továbbjutásra, ha a legjobb arcát mutatja.

David Wagner egy svájci újságnak nyilatkozott arról, hogy alaposan feltérképezte soros BL-ellenfelét, a magyar bajnok Ferencvárost, amely mindenképpen tiszteletet érdemel. Ugyanakkor nem tart a mérkőzéstől, mert játékosai rendesen felkészültek a mérkőzésre és nagyon motiváltak.

“Olyan ellenféllel nézünk szembe, amely komoly minőséget képvisel, egy nagyon szoros párharcra számítok. Ahhoz, hogy sikert érjünk el, abszolút csúcsteljesítményt kell nyújtanunk” – nézett a szerda este kilenckor kezdődő BL-mérkőzés elé a svájci bajnok edzője, aki nem fél attól, hogy játékosai esetleg túl vannak pörögve, neki kifejezetten tetszik, hogy ennyire motiválja őket annak a lehetősége, hogy a csoportkörbe juthatnak.

“Egészen biztos, hogy nem fogom visszafogni őket, sem a pályán, sem azon kívül. Nagyon várjuk már ezt a találkozót, mert rengeteget fektettünk abba, hogy egyáltalán a play offig eljussunk” – magyarázta Wagner, aki előzőleg a német Schalke vezetőedzője volt és a Liverpool menedzserének, Jürgen Kloppnak jó barátja azóta, hogy mindketten a Borussia Dortmundnál dolgoztak.

A BSC Young Boys-Ferencváros BL-play off mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: David Wagner (EPA/PETER SCHNEIDER)

További tartalmak