Musorujsag
Élő Eredmények
 

Braithwaite évének vége

Braithwaite évének vége

mti
Térdsérülés miatt legalább három hónapra elveszítette Martin Braithwaite-et az FC Barcelona labdarúgócsapata.

A 30 éves dán támadó a katalán együttes augusztus 29-i, Getafe elleni találkozóján sérült meg, a klub pedig hétfőn bejelentette, meg kell operálni a játékost.

A spanyol média értesülései szerint a csatár ebben az évben már nem léphet pályára, de rehabilitációja akár négy hónapig is eltarthat.

Braithwaite kiesése azért is érzékeny veszteség a Barcelona számára, mert Ronald Koeman szintén sérülés miatt nem számíthat Sergino Dest, Ousmane Dembélé, Ansu Fati és Sergio Agüero játékára sem.

A spanyol élvonalban három mérkőzés után hét ponttal álló katalánok kedden a Bayern Münchent fogadják a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán.

Borítókép: Martin Braithwaite (EPA/Alejandro Garcia)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Répaevés közben tört el a Heerenveen védőjének állkapcsa
Számos szürreális sérülésről hallottunk már a labdarúgás világából, Santiago Canizares az aftershave-es üveget próbálta meg lábfejjel levenni, Marco Asensio azért hagyott ki Bajnokok Ligája-meccset, mert lábborotválás után elfertőződött rajta egy pattanás, így nem tudott rá zoknit húzni. Az Aston Villa és a Manchester City korábbi labdarúgója, a már visszavonult Darius Vassel pedig vérmérgezést kapott, miután fúrógéppel szúrt ki a talpán egy vízhólyagot. Sokáig lehetne sorolni a legnevetségesebb sérüléseket, de a holland labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Heerenveen játékosának esete tökéletesen beleillik a sorba.
Külföldi futball