Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

A Barcelona játékosa sírva fakadt az öltözőben a Bayern elleni zakó után

| Hercze Kristóf
Egybehangzó sajtóhírek szerint Sergi Roberto, a Barcelona labdarúgója sírva fakadt az öltözőben csapata kedd esti, Bayern München elleni 3–0-s veresége után.

 

A 29 esztendős spanyol válogatott futballista kezdőként lépett pályára kedd este, ám nem az eredeti posztján, középső középpályásként játszott, hanem Ronald Koeman a 3–5–2-es rendszerében kitolta őt a középpálya jobb oldalára, s kvázi szárnyvédőként kellett helytállnia – a szurkolók szerint Sergi Roberto teljesítménye hagyott némi kívánnivalót maga után, így amikor Koeman az 59. percben lecserélte, a közönség füttyszóval „értékelte” Roberto addigi produkcióját.

Az AS úgy tudja, hogy a középpályást olyannyira elkeserítette a nézők reakciója, hogy az összecsapás után az öltözőben sírva fakadt, és a csapatkapitány Gerard Piquének, valamint Sergio Busquetsnek kellett megvigasztalnia – a találkozót követő sajtótájékoztatón Piqué egyébként meg is védte Robertót.

„Szeretnék mindenkit emlékeztetni rá, hogy Sergi nem szélső. Áldozatokat hozott, kényszerből szerepelt ott, ahol. Az emberek szabadon kifejezhetik a véleményüket, de személy szerint nekem nagyon rosszul esett, hogy kifütyülték őt. Sergi egy különleges srác, aki úgy szereti ezt a klubot, mint senki más.”

Borítókép: EPA/Alejandro Garcia

További hírek