Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Dybala hosszabbíthat a Juventusszal

| Romao André
Jól kezdte a Bajnokok Ligája 2021/22-es szezonját a Juventus. A torinói klub Svédországban könnyedén, 3-0-ra verte a Malmö csapatát. A mérkőzésen a zebracsíkosok argentin légiósa, Paulo Dybala is eredményes volt, büntetőből.

A mérkőzés után Dybala – aki a 45. percben szerezte gólját a Malmö otthonában – elmondta, hogy az ügynöke már leült tárgyalni a Juventus vezetőségével szerződésének hosszabbításáról.

Az argentin klasszis kontraktusa a szezon végén jár le az olasz csapattal, Pavel Nedved, a klub alelnöke kijelentette, hogy bíznak abban, hogy a 27 éves támadóval sikerül hosszabbítani, mert Massimiliano Allegri számít rá a jövőben.

“A felek már tárgyalnak, nagy az egyetértés, így reménykedünk abban, hogy sikeres érnek véget a beszélgetések. Úgy tudom, a jövő héten egy újabb találkozó lesz az ügyben” – mondta esetleges szerződés hosszabbításáról Paulo Dybala.

Jelenleg évi 7 millió eurót keres a labdarúgó, az olasz sajtó arról ír, hogy hosszabbítás esetén 12 milliós fizetést szeretne az argentin, ennyit kap a csapat holland védője, Matthijs de Ligt.

Borítókép: Paulo Dybala (EPA/Andreas Hillergren)

További hírek