Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Piqué: Nyilván idén nem leszünk ott az esélyesek között

A katalánok védője és vezetőedzője is türelmet kér, úgy vélik, az alapok megvannak, hogy idővel ismét meghatározó csapat legyen a Barca.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Bayern München könnyedén nyert 3-0-ra a Barcelona otthonában. A találkozó után Gerard Piqué, a katalánok védője értékelt és nem sok jóval kecsegtette a csapat szurkolóit az idei idényre.

Piqué nem titkolta, hogy a Bayern végig fölényben volt, de ez a vereség így is megalázó a csapata számára, amelyik sorozatban harmadik hazai BL-meccsén kapott legalább három gólt. “Nyilván nem leszünk ott idén az esélyesek között. Nem akarom mentegetni magunkat, mi vagyunk a Barca, ugyanaz a csapat amelyikért rajongtak és folytatjuk a versenyt“.

Kiemelte, sok nagyon fiatal játékossal fejezték be a találkozót, ami biztatást jelenthet a jövőre nézve. “Megvannak az alapok, jó, ha a gyerekek tapasztalatokat szereznek. Jelenleg ennyit tudunk, ez a valóság. Ebben a hónapban valahogy ki kell bírnunk a bajnokságban és a BL-ben is, amíg visszatérnek a sérültjeink” – mondta a védő.

Ronald Koeman, a csapat vezetőedzője úgy látta, voltak olyan periódusai a meccsnek, amikor ők irányították a játékot Bár szeretnének jobban és eredményesebben szerepelni, de most ez van. “Csak három támadóm volt, de így sem lehet panaszom a hozzáállásra. De látni kell, nem csak minőségben, de még a kispadon ülők között is van különbség. Voltak fiatal játékosaink, akik három év múlva jobbak lesznek” – összegzett a holland szakember.

Borítókép: Gerard Pique EPA/Alejandro Garcia

További hírek