Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Éjszakai megbeszélés a Camp Nouban a nagy vereség után

| Romao André
Kedden este a Barcelona 3-0-ra kikapott a Bayern Münchentől a Camp Nouban, a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A súlyos vereség után a klub elnöke, Joan Laporta éjszakába nyúlóan értékelte a klub jelenlegi helyzetét néhány vezetőségi taggal.

Gerard Piqué, a Barcelona veterán védője is súlyosnak titulálta a bajorok elleni 3-0-ás zakót a BL csoportkörének nyitányán. Számára már csak azért is fájó lehet, hogy a Bayern megint simán elintézte a csapatot, mert bő egy évvel ezelőtt maga is részese volt a 8-2-es vereségnek Thomas Müllerék ellen. Az a mérkőzés megrengette a klubot és olyan lavinát indított el, amely nagy változásokat hozott, nem kizárt, hogy a kedd estinek is meglesznek a következményei, ha nem is olyan nagyok, mint akkor.

A 0-3 után Joan Laporta első lépése az volt, hogy egy ülést kezdeményezett, amelyen részt vett az alelnök Rafael Yuste és a vezérigazgató Mateu Alemany is. A barcelonai Mundo Deportivo beszámolója szerint Yuste és Alemany együtt, egy kocsiban hagyta el a stadiont hajnali 3 órakor, az elnök még náluk is később távozott.

Spanyol lapinformációk szerint ezen az ülésen nem hoztak olyan döntéseket, amelyeknek gyorsan érzékelhető hatása lesz, de bizonyosra vehető, hogy az elkövetkező napokban történnek olyan változások, amelyek befolyásolják a csapat életét.

Egy másik kései távozó is volt a Camp Nouból, Gerard Piqué személyében, aki egy óra körül hagyta el a létesítményt. Arról még nem tudni, hogy a Laporta által kezdeményezett találkozón ő is jelen volt vagy sem.

Egy nehéz nap nehéz (álmatlan) éjszakája Katalónia székhelyén.

Borítókép: MTI/AP/Joan Monfort

További hírek