Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Guardiola: Senki sem tudja elképzelni, mit jelent Messi a PSG-nek

Guardiola abban bízik, hogy a sok kiváló játékos, egyelőre még nem alkot kiváló csapatot

Kedden PSG-Manchester City összecsapást rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Ennek apropóján Pep Guardiolát kérdezte az AS, elsősorban korábbi játékosáról, Lionel Messiről.

“Meglepetés volt a döntése, néhány évvel ezelőtt senki sem tudta elképzelni, de mostanra már mindenki elfogadta. A foci olyan mint az élet, soha nem tudhatod mi történik rövid időn belül. Volt szerencsénk látni őt ennyi éven át, amit karrierje során elért, az több mint kivételes. És ezt most a párizsiaknál kamatoztathatja. Biztos vagyok benne, hogy boldog lesz Párizsban” – mondta az argentin játékosról.

Az Mbappé-Neymar-Messi trióról azt mondta: “Kivételesek és nagyon jól kombinálnak egymással. Hogyan lehet megállítani őket? Nem tudom, nagyon jók. Csapatként kell csinálnunk, együtt kell lennünk és segítenünk kell egymásnak, tudva, hogy szenvedni fogunk. Kivételes tehetségek, soha nem tudni, mi lesz a következő lépésük. Megpróbálunk jól védekezni ellenük, de nem lesz egyszerű”.

“Luis Enrique Barcelonájában hihetetlen játékosok voltak. Ennek a PSG -nek azonos szintű labdarúgói vannak, de a futballban időre van szükség ahhoz, hogy jó csapatot alkossanak. Csapatként kell védekeznünk ellenük nem készülhetünk külön egyetlen játékosra sem” – összegzett Guardiola.

 

 

Borítókép: Pep Guardiola (Fotó: EPA/Andrew Yates)

További hírek