Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Messi már a csapattal edzett

Lionel Messi fájdalommentesen és a Paris Saint-Germain többi játékosával együtt edzett csapata soron következő mérkőzése előtt egy nappal.
Lionel Messi a PSG edzésén 2021. szeptember 27-én (Fotó: EPA/Yoan Valat)

A francia klub a hétfői edzés első 15 percét élőben közvetítette a honlapján. A bemelegítés során, majd azt követően, a kisebb csoportokban végzett labdás gyakorlatoknál a hatszoros aranylabdás támadó jó hangulatban dolgozott, mozgásán pedig nyoma sem volt annak a kisebb sérülésnek – csontzúzódással bajlódott –, amely miatt a PSG legutóbbi két találkozóján nem állhatott Mauricio Pochettino vezetőedző rendelkezésére.

Messi nélkül a PSG a Metz (2–0) és a Montpellier (2–0) ellen is nyert a bajnokságban, kedden pedig a Bajnokok Ligája-csoportkör második fordulójában a legutóbbi idényben döntős, angol bajnok Manchester Cityt fogadja, amelynek edzője Josep Guardiola. Az argentin játékos akkor vált végérvényesen korábbi csapata, az FC Barcelona egyik meghatározójává, valamint a világ egyik legjobb labdarúgójává, amikor a gárdát Guardiola irányította.

A 34 éves Messi nyáron lejárt szerződésű játékosként került a PSG-hez, amelynek így nem kellett fizetnie érte a Barcelonának. Új csapatában eddig háromszor lépett pályára, összesen 180 percet játszott, gólt még nem szerzett.

További hírek