Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Chiesa: Megmutattuk, milyen a Juve-szív

A mutatott játékkal nem, az eredménnyel viszont elégedett volt a Chelsea elleni győzelem után a Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri, míg az olaszok gólszerzője, Federico Chiesa azt emelte ki, hogy szívvel lélekkel küzdöttek a BL-győztes ellen.

„Nagyon nehézzé tette ezt a meccset a Chelsea – kezdte Chiesa a címvédő legyőzése (1-0) után. – Jók voltak labdával, és védekezésre kényszerítettek minket. Mi viszont ma megmutattuk, milyen a Juve-szív, amit a mester is várt tőlünk. Ma este ünnepelhetünk, de szombaton már derbit játszunk, ami ugyanilyen fontos meccs számunkra” – utalt a Torino elleni városi rangadóra.

„A tengerészek mindig megtalálják a kiutat a viharból… Nagyszerű meccset játszottunk ma Európa legjobbja ellen. Igaz, jobban is játszhattunk volna, szenvedtünk egy kicsit, és több kontralehetőséget nem használtunk ki. Kettő meccs, hat pont, nulla kapott gól – újabb lépés a továbbjutás felé. Egy nagy lépés” – fogalmazott a lefújás után a torinóiak vezetőedzője, Massimiliano Allegri.

A Chelsea menedzsere, Thomas Tuchel viszont érthetően kritikusan nyilatkozott a vereség után: „Ezen szinten nem engedhetsz meg magadnak ilyen könnyű gólokat, mint amit a második félidő első másodperceiben kaptunk. Megbüntettek minket a hibáinkért. Csak igyekeztünk felvenni a saját ritmusunkat, mert olyan mélyen és passzívan játszottak. Sajnos nem sikerült.”

„A tegnapi edzésen minden rendben ment, de ma nem tudtunk felszabadultan játszani. Nem tudom miért, de az egész csapaton ezt éreztem” – tette hozzá a német szakember.

Borítókép: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

További hírek