Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Megfestette, majd valóra váltotta álmát a Bozsik Stadiont is megjárt Real-ölő

| Pollák Márton
A Sheriff Tiraspol labdarúgója, Sébastien Thill azzal a lábával akasztott hatamas gólt a Bernabéuban, melyen jókora, és elég beszédes tetoválás díszeleg.

Ha volt óriási meglepetés a Bajnokok Ligája mostani szezonjában, azt kedden a moldovai Sheriff Tiraspol szolgáltatta, amely a Santiago Bernabéuban fektette két vállra a Real Madridot.

A kiscsapat középpályása, Sébastien Thill a 90. percben egy remekül eltalált távoli lövéssel döfte le a Realt, és fosztotta meg a pontoktól.

A 21:31-től látható gólért kattintson a lejátszóra:

A luxemburgi labdarúgó – aki országából az első, aki betalált a legrangosabb európai kupában – nagy álma vált valóra azzal, vádliján ugyanis tekinytélyes tetoválás látható, melynek témája, hogy arról álmodik, egy nap a BL-ben szerepel.


Thill egyébként nem lehet ismeretlen a magyar futballszurkolóknak, 2018-ban ugyanis a luxemburgi Progress Nieder Korn csapatkapitányaként pályára lépett a Budapest Honvéd elleni Európa Liga-selejtezőben (2. kör) – a Progres Niederkorn egy hazai 2-0-s győzelem után 1-0-ra kapott ki a Bozsik Stadionban, így 2-1-es összesítéssel lépett tovább.

Borítókép: EPA/JUANJO MARTIN

További hírek