Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Koeman és Laporta már nem is beszélnek egymással?

| Szidor György
Hiába állt ki a klubelnök többször is a holland szakember mellett, mostanra úgy tűnik, elfogyott a bizalom.

A Barcelona súlyos, 3-0 arányú vereséget szenvedett szerdán a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Benfica vendégeként. A katalánok az első körben otthon, a Bayern Münchentől is 3-0 arányban kaptak ki, és jelenleg ők az egyetlen csapat a BL 32-es mezőnyében, melynek két meccs után még nem volt kaput eltaláló lövése.

A spanyol lapok már korábban arról írtak, a csapatot irányító Ronald Koeman napjai meg vannak számlálva. Joan Laporta klubelnök azonban kiállt mellette, a játékosok is bizalmukról biztosították, de az újabb vereség után úgy tűnik ismét fordulatot vett a kapcsolatuk. Ezt jól bizonyítja, hogy a Lisszabonból Barcelonáig tartó repülőúton a két szakember egy szót sem szólt egymáshoz.

Bár mindketten a repülőgép első sorában ültek, nem volt közöttük beszélgetés, és a legkisebb véleménycsere sem, kommunikációjuk kimerült egy “Jó éjszakát”-ban. A spanyol Sport információi szerint kapcsolatuk mára „hideggé” vált, és Koeman elbocsátása elkerülhetetlen.

Spanyol sajtóinformációk szerint a klub korábbi legendás középpályása, Xavi lett az egyik favorit Koeman helyére, míg Laporta másik célpontja a belga szövetségi kapitány, Roberto Martinez.
Az biztos, a katalánokra a hétvégén se vár könnyű meccs, hiszen az Atlético Madrid vendégei lesznek. Azon a találkozón még minden bizonnyal Ronald Koemannal a kispadon.

Borítókép: Ronald Koeman EPA/Enric Fontcuberta

További hírek