Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Koeman a Barca egyik "érinthetetlenjével" szólalkozott össze

| Romao André
A katalán Sport számolt be arról, hogy a Benfica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés szünetében Ronald Koeman, a Barcelona vezetőedzője komoly és hangos vitába keveredett a csapat egyik "érinthetetlen" játékosával.

A katalán újság információi szerint Ronald Koeman a Benfica elleni mérkőzés szünetében heves szóváltásba keveredett a csapat egyik vezérével, Gerard Piquével.

Még nem ért véget az első játékrész, amikor a holland edző új döntött, hogy még a pihenő előtt lecseréli hátvédjét, akinek ekkor már volt egy sárga lapja, ráadásul utána két olyan belépője is volt, amiért egy szűrösebb szívű játékvezető akár a másodikat is felmutatja. Ezt megelőzendő döntött a korai váltás mellett Koeman.

A csapat ekkor már 1-0-s hátrányban volt, így pláne nem akarta megkockáztatni, hogy megfogyatkozzon csapata. Ennek ellenére a veterán, sokat megélt védő nemtetszését fejezte ki, amiért edzője lekapta a pályáról. Ezt tudatta is vele, amit már nehezen tűrt az 58 éves szakember és keményen leteremtette a csapat előtt Piquét.

A vita végül nem fajult el, de az eset jól mutatja, hogy mennyire nehéz helyzetben van a tréner, hiszen a klub részéről sem érzi a bizalmat – bár ezt pont szombaton cáfolta az elnök – és még a játékosokkal is meg kell küzdenie.

Nem a Barcelonáé mostanság a legkényelmesebb kispad.

Borítókép: Gerard Piqué és Ronald Koeman (Forrás: Barca Universal)

További hírek