Musorujsag
Élő Eredmények
 

Kloppot felbőszítette egy spanyol újságíró: Én nem vagyok hülye, te viszont rossz ember vagy – videó

Kloppot felbőszítette egy spanyol újságíró: Én nem vagyok hülye, te viszont rossz ember vagy – videó

m4sport.hu | Szerző: Romao André
Körbejárta a világ sportsajtóját a videó, hogy az Atlético Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-mérkőzés lefújását követően Diego Simeone, a spanyolok mestere az öltözőbe rohant anélkül, hogy kezet fogott volna kollégájával, a legyőző Jürgen Kloppal, aki látva mindezt hevesen gesztikulált, mutogatott, magyarázott valamit.

Arról már beszámoltunk, hogy az eset után a német menedzser elmondta, hogy nem volt mérges kollégájára, de amikor ezt egy spanyol riporter az interjúzónában elkezdte feszegetni. hogy talán mégis dühös volt kollégájára, Jürgen Klopp látványosan kiakadt:

– Nagyon mérges volt a mérkőzés után, amit nem nagyon értek, mi lehetett az oka, hiszen nyertek, így örülnie kellene…

– Azt kérded, miért voltam mérges?

– Nem tudom, csak kezet akartál fogni az ellenféllel…

– Ne már, nem vagyok hülye, hogy egy ilyen kérdéssel állj ide nekem. Egy cseppet sem voltam mérges. Nézd, elhiszem, hogy ebből egy sztorit szeretnél kreálni. Kezet akartam fogni, ő nem akart, teljesen megértem, hogy abban a pillanatban be akart rohanni az öltözőbe. Felajzott állapotban volt, én is abban voltam, te pedig nem vagy egy jó ember, mert egy ilyen semmiségből akarsz történetet csinálni. Azt mondod, mérges voltam?… Most vagyok mérges a kérdéseid miatt…

Borítókép: Jürgen Klopp (EPA/Chema Moya)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Simeone nem szokott kezet fogni, Mbappé örül, hogy Messi a csapattársa
Szoros csatában maradt alul az Atlético Madrid a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján, a mérkőzés után a hazaiak trénere, Diego Simeone, kézfogás nélkül rohant az öltözőbe. A Paris Saint-Germain Lionel Messi góljaival fordított az RB Leipzig elleni mérkőzésen, a mérkőzés legjobbja azonban Kylian Mbappé volt, aki nem csak az eredményről, csapattársáról, Messiről is elégedetten nyilatkozott.
Bajnokok Ligája
Félix: Kaká volt az első példaképem
Kedden este a Bajnokok Ligájában az Atlético Madrid az eddig hibátlan Liverpoolt fogadja. Amikor a két csapat legutóbb találkozott egymással, akkor a spanyol csapat kettős győzelemmel verte ki a Vörösöket, így érthető, ha Jürgen Kloppékat a visszavágás is fűti. Joao Félix, a Matracosok fiatal portugálja is részese volt a másfél évvel ezelőtti diadalnak, most biztos abban, hogy újra nagy meccset játszanak az angolokkal.
Bajnokok Ligája