Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Kloppot felbőszítette egy spanyol újságíró: Én nem vagyok hülye, te viszont rossz ember vagy – videó

| Romao André
Körbejárta a világ sportsajtóját a videó, hogy az Atlético Madrid-Liverpool Bajnokok Ligája-mérkőzés lefújását követően Diego Simeone, a spanyolok mestere az öltözőbe rohant anélkül, hogy kezet fogott volna kollégájával, a legyőző Jürgen Kloppal, aki látva mindezt hevesen gesztikulált, mutogatott, magyarázott valamit.

Arról már beszámoltunk, hogy az eset után a német menedzser elmondta, hogy nem volt mérges kollégájára, de amikor ezt egy spanyol riporter az interjúzónában elkezdte feszegetni. hogy talán mégis dühös volt kollégájára, Jürgen Klopp látványosan kiakadt:

– Nagyon mérges volt a mérkőzés után, amit nem nagyon értek, mi lehetett az oka, hiszen nyertek, így örülnie kellene…

– Azt kérded, miért voltam mérges?

– Nem tudom, csak kezet akartál fogni az ellenféllel…

– Ne már, nem vagyok hülye, hogy egy ilyen kérdéssel állj ide nekem. Egy cseppet sem voltam mérges. Nézd, elhiszem, hogy ebből egy sztorit szeretnél kreálni. Kezet akartam fogni, ő nem akart, teljesen megértem, hogy abban a pillanatban be akart rohanni az öltözőbe. Felajzott állapotban volt, én is abban voltam, te pedig nem vagy egy jó ember, mert egy ilyen semmiségből akarsz történetet csinálni. Azt mondod, mérges voltam?… Most vagyok mérges a kérdéseid miatt…

Borítókép: Jürgen Klopp (EPA/Chema Moya)

További hírek