Musorujsag
Élő Eredmények
 

Ronald Koeman élesen bírálta támadóit a Dinamo Kijev elleni BL-meccs után

Ronald Koeman élesen bírálta támadóit a Dinamo Kijev elleni BL-meccs után

m4sport.hu
A Barca szakvezetője szerint az ilyen mérkőzéseket három-négy góllal kellene megnyerniük.

„Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, de a hatékonysággal egyáltalán nem – jelentette ki a Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccset követően Roanld Koeman, a Barcelona holland vezetőedzője. – Az ilyen meccseken, amikor a csapat ennyi helyzetet kialakít, gólokat kell rúgni! Ez a támadók felelőssége, mert megvan a képességük, hogy ennél eredményesebbek legyenek. Ha nem lenne meg bennük a potenciál, nem várnám ezt el tőlük, de megvan, így nekik kellene lezárni a meccseket. Ezt a találkozót három-négy góllal kellett volna megnyernünk.”

A Barcelona 1–0-s sikerével megelőzte a Dinamo Kijevet az E-csoportban, és a következő fordulóban akár már a Benficát is maga mögött tudhatja.

„A siker életben tartotta a reményeinket a Bajnokok Ligájában, ez a csapat a megfelelő hatékonysággal még bármire képes lehet!” – hangsúlyozta Ronald Koeman.

A szakvezető kitért Ansu Fatira is, akinek a klub most hosszabbította meg szerződését 2027-ig, s a kivásárlási árát 1 milliárd euróban állapította meg.

„Sokáig volt sérült, így természetesen nem nyerte vissza a topformáját. Teljesen normális, főleg 19 évesen, ha ez nem egyik pillanatról a másikra történik, szóval csodákat még ne várjanak tőle.”

Borítókép: EPA/Alberto Estevez

További tartalmak

Kapcsolódó hírek