Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Bayern München és a Juventus is bebiztosította a helyét a BL-nyolcaddöntőben

A Bayern München és a Juventus is bebiztosította a helyét a BL-nyolcaddöntőben

MTI
Elsőként a Bayern München és a Juventus biztosította helyét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, mivel megőrizték százszázalékos mérlegüket kedden a csoportkör negyedik fordulójában.

Mindkét csapat hazai pályán vívta ki a továbbjutását: a Bayern München a Benficát verte 5-2-re, a Juventus a Zenitet 4-2-re. A német együttes színeiben mesterhármast ért el az Aranylabda legnagyobb várományosa, a lengyel Robert Lewandowski, illetve a kispadra ezen a meccsen tért vissza Julian Nagelsmann vezetőedző, aki ezt megelőzően négy mérkőzést hagyott ki koronavírus-fertőzése miatt.

A németek csoportjában győzött a spanyol bajnokságban szenvedő FC Barcelona: a katalánok 1-0-ra nyertek a Dinamo Kijev vendégeként. A csapatot ideiglenesen irányító Sergi Barjuán így második meccsén megszerezte első győzelmét, amellyel a Barcelona feljött a továbbjutást érő második helyre.

A Chelsea egygólos győzelmet aratott a Malmö vendégeként. A címvédő angol csapat, amelynek Lőw Zsolt a másodedzője, a marokkói Hakim Zijes 56. percben szerzett találatával gyűjtötte be a három pontot.

A másik kora esti találkozón a VfL Wolsburg 2-1-re verte osztrák vendégét, a Salzburgot, amely győzelemmel bebiztosíthatta volna nyolcaddöntős helyét.

A játéknap rangadóján a Manchester United úgy játszott 2-2-es döntetlent az Atalanta vendégeként, hogy az olasz csapat kétszer is vezetést szerzett, de az angolok mindkét félidő hosszabbításában Cristiano Ronaldo góljával egyenlítettek. Összefoglaló itt!

A játéknap összefoglalója:

Borítókép: MTI/EPA/Philipp Guelland

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megint a hajrában mentette meg az MU-t Ronaldo
A Manchester United 2–2-es döntetlent játszott az Atalanta vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így továbbra is vezeti az F csoportot. A vendégek mindkét egyenlítő gólját Cristiano Ronaldo szerezte, az egyiket az első, a másikat a második félidő ráadásában.
Bajnokok Ligája