Musorujsag
Élő Eredmények
 

Szoboszlai elárulta, mit mondott neki Neymar a tizenegyese előtt

Szoboszlai elárulta, mit mondott neki Neymar a tizenegyese előtt

m4sport.hu
Jesse Marsch, a lipcseiek vezetőedzője leginkább azt sajnálja, nem sikerült megrúgniuk a második gólt a vezetésük után.

Az RB Leipzig házigazdaként 2-2-es döntetlent játszott szerdán a Paris Saint-Germainnel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A lipcseiek második gólját Szoboszlai Dominik szerezte a 92. percben. a pontmentés ellenére a három magyar válogatottat is soraiban tudó lipcseiek már biztosan nem juthatnak a legjobb 16 közé.

Összességében mi voltunk a jobb csapat, de sajnos csak egy pontot szereztünk. Az eredmény az egyik része a történetnek, a teljesítmény a másik része. Jól kezdtünk, az első perctől kezdve nagyon agresszívak voltunk, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Valószínűleg más lett volna a játék képe, ha a vezetést követően megszerezzük a második gólt is” – értékelt a találkozó után Jesse Marsch, a lipcseiek vezetőedzője.

Kiemelte, elsősorban a pozitívumokat kell továbbvinniük a meccsből. Azt biztos nem a pozitívumok közé sorolja, hogy a mérkőzésen Willi Orban könnyebb combsérülést szenvedett, a szünetben le kellett cserélni,és valószínűleg kihagyja a Dortmund elleni hétvégi bajnokit. A San Marino és Lengyelország elleni VB-selejtezős szereplése is kérdéses.

A mai meccsből többet is kihozhattunk volna. Pozitívum, hogy a végsőkig küzdöttünk, és nagyon meggyőzően futballoztunk, különösen az első félidőben. Erre szeretnénk építeni a BVB ellen” – értékelt a meccs után Szoboszlai Dominik a lipcseiek Twitter-oldalán.

A válogatott középpályás kiemelte, az egyenlítés rendkívül fontos volt. Természetesen volt rajta egy kis nyomás a büntetőnél, hiszen Donnarumma remek kapus. „De sikerült koncentrálnom, és örülök, hogy segítettem a csapatot a gólommal” – mondta a büntetőjét magabiztosan értékesítő játékos.

Szoboszlai azt is elárulta, mit mondott neki Neymar a 11-ese előtt. „Megkérdezte tőlem, hogy belövöm-e. Mondtam, hogy igen. Visszakérdezett, biztos vagyok-e ebben, mire azt mondtam neki, hogy sohasem hibázom” – mondta a goal.com-nak.

További tartalmak