Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Klopp: Szalahhal hosszabbítani nem olyan, mint délután elmenni egyet teázni

| Romao André
Kedden este a már továbbjutó és biztos csoportelső Liverpool az olasz AC Milan vendége lesz a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. Az angol csapat német menedzserét, Jürgen Kloppot többek között arról faggatták az újságírók a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón, hogy a csapat gólfelelőse, Mohamed Szalah meghosszabbítja-e szerződését a Vörösökkel.

A napokban egy egyiptomi televíziónak kicsit elégedetlenül arról nyilatkozott Szalah, hogy nem igazán érti, a Liverpool miért nem hosszabbítja meg szerződését, pedig már egyértelműen kifejezte szándékát, hogy maradna, tudtával a klub is a közös munka folytatását akarja.

A támadó szerződése 2023 nyaráig érvényes, a hosszabbításról és a csatár megnyilvánulásáról a Liverpool edzője, Jürgen Klopp is elmondta a véleményét.

„A történetet ismerik, tárgyalás alatt állunk. Az, hogy meghosszabbítjuk a szerződését egy olyan játékosnak, mint Mo (Szalah), nem olyan, mintha elmennénk teázni a délután közepén, és máris minden megoldódik. Teljesen normális, hogy így zajlik. Ő a maga részéről beszél, amikor megkérdezik, ezen kívül nincs sok mondanivalóm a dologról. Azt meg nem tudom, hogy esetleg félrefordították-e a szavait” – mondta a sajtótájékoztatón Klopp egyiptomi játékosával kapcsolatban.

Borítókép: Jürgen Klopp (balra) és Mohamed Szalah (Fotó: EPA/VICKIE FLORES)

További hírek