Musorujsag
Élő Eredmények
 

A Barca hátvédje elkövette az egyik legnagyobb hibát, amit egy BL-kiesés után el lehet

m4sport.hu
Számos Barcelona-szurkolót magára haragított Clément Lenglet, a csapat hátvédje, aki a Bayern Münchentől elszenvedett 3–0-s vereség után az ellenfél csatárával, Robert Lewandowskival nevetgélt a pályán.

A jelenet 00:55-től látható.

Nem gondoljuk és nem is tisztünk eldönteni, hogy Lenglet-t mennyire sújtotta le a Barcelonánál két évtizede példátlan BL-búcsú, profi futballistaként vélhetően ő sem leli örömét a kudarcban és talán csak kedves/udvarias volt az ellenféllel, amit pont elkaptak a kamerák.

De abban biztosan hibázott, hogy közvetlenül a lefújás után, a kamerák előtt folytatott mosolygós párbeszédet az ellenfél játékosával egy ilyen sokak számára fájó és érzékeny pillanatban, amit szurkolók milliói láthatnak.

forrás: M4 Sport

Nem beszélve arról, hogy Lenglet ráadásul játékával sem győzte meg a Barcelona szurkolóit az elmúlt években, teljesítménye rendre sok kritikát kap, már amikor befér a csapatba.

Hasonló eset miatt magyarázkodhatott májusban Eden Hazard, aki a Real Madriddal vesztett BL-elődöntőt korábbi klubja, a Chelsea ellen, a lefújást követően pedig a kamerák előtt nevetgélt az egykori csapattársakkal, sok Real-szurkolót felháborítva ezzel.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Müller: A Barcelona intenzitásban nem képes elérni a topfutball szintjét
A szerda esti Bayern München – Barcelona (3–0) mérkőzés első gólját szerző Thomas Müller első német futballistaként 50. alkalommal volt eredményes a BL-ben és nyolcadszor a Barcelona ellen, rajta kívül egyetlen játékos sem lőtt ötnél több gólt a katalánoknak a sorozatban.
Bajnokok Ligája
94. percben esett bombával forrázták le a Chelsea-t, az MU ikszelt a nagy gólok meccsén – szerdai BL-összefoglalók
A Benfica magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, a Bayern hármat számolt a Barcára, a Manchester United és a Young Boys megosztozott a pontokon a nagy gólok meccsén, az Atalanta–Villarreal meccsen a hó nyert a Salzburg és a Lille továbbjutását hozta a BL-csoportkör legőrültebb csoportja, a Juventus hozta a kötelezőt, a címvédő Chelsea egy 94. percben kapott bombagóllal bukta el a csoportelsőséget. Íme, a szerdai Bajnokok Ligája-játéknap összefoglalói!
Bajnokok Ligája
Majdnem megvan a 16 BL-továbbjutó – a legfontosabb információk a nyolcaddöntő sorsolásáról
Szerda este majdnem lezárult az UEFA Bajnokok Ligája 2021/22-es csoportköre, a bergamói időjárás miatt egyelőre csak 15 továbbjutó ismert, csütörtök estig várnunk kell, hogy pótolják a havazás miatt elmaradt Atalanta-Villarreal mérkőzést és teljessé váljon a mezőny. Ha ez megtörténik, már 16 együttes, a 8 csoportgyőztes és a 8 második helyezett várhatja februári nyolcaddöntőt, melynek párosításait hétfőn sorsolják. A harmadikok az Európa-ligában folytathatják, így az FC Barcelona is, a negyedikek számára véget ért nemzetközi szereplés.
Bajnokok Ligája