Musorujsag
Élő Eredmények
 

Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben a BL-ből való kiesés után

Neymar és Donnarumma egymásnak esett az öltözőben a BL-ből való kiesés után

m4sport.hu | Szerző: H. D.
Az ESPN információja szerint a Paris Saint-Germain játékosai nehezen viselték a kiesést Bajnokok Ligájából: a Real Madrid elleni 3–1-es vereség után Neymar és Gianluigi Donnarumma szólalkozott össze az öltözőben.

Mint ismert, a PSG vezetői, Nasszer al-Kelaifi elnök és Leonardo sportigazgató is szégyenletesnek nevezte a holland játékvezető, Danny Makkelie teljesítményét, szerintük a madridiak egyenlítő gólja előtt Karim Benzema szabálytalankodott a PSG kapusával, Gianluigi Donnarummával szemben. Sajtóhírek szerint a két sportvezető feldúltan hagyta el a díszpáholyt a mérkőzés lefújása után, és üvöltve rohantak megkeresni a játékvezető öltözőjét a Santiago Bérnabeu Stadionban. Amikor megtalálták, elkezdtek dörömbölni az ajtón, állítólag a biztonsági személyzetnek kellett közbelépnie.

De nemcsak az öltözőfolyosón, hanem a párizsi együttes öltözőjében is történt egy kisebb összetűzés: a lefújást követően Neymar és Gianluigi Donnarumma szólalkozott össze – az ESPN szerint egymást okolták a kiesésért.

A névtelen forrás szerint a brazil támadó Benzema 61. percben szerzett egyenlítő gólja előtt történtek miatt kritizálta az olasz kapust, aki erre válaszul rámutatott, hogy a madridiak második gólja előtt Neymar veszítette el a labdát, ebből tudott megindulni a végül gólpasszt jegyző Luka Modric.

A sajtóhírre azóta Neymar is reagált, egyértelműen cáfolta azt, sőt, egy Donnarummának írt üzenetet is közzétett.

Borítókép: EPA/Yoan Valat

További tartalmak

Kapcsolódó hírek