Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Neymar kikelt a "hazug újságírókra": nem verekedett Donnarummával

Szerdán este a Paris Saint-Germain kiesett a Bajnokok Ligájából, miután a nyolcaddöntő visszavágóján Madridban a Real Madrid képes volt megfordítani összesített 2-0-s hátrányát Benzema mesterhármasával. A nemzetközi sajtó arról írt, hogy a francia első gólja előtt nagyot hibázó Donnarummát dühösen letámadta Neymar. A brazil közösségi oldalán cáfolta, hogy ez megtörtént volna, egy üzenetváltással megerősítve a PSG olasz kapusával.

Szerdán este a Real Madrid 1-0-s hátrányban fogadta a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A 61. percig minden tökéletesen alakult a párizsi csapat számára. Az első meccsen is eredményes Mbappé megduplázta a csapat előnyét, a hazaiak pedig képtelenek voltak kibontakozni.

Ám ekkor a PSG kapusa, Gianluigi Donnarumma addig pepecselt a labdával, hogy Benzema elvette azt tőle, góljával a Real “visszatért” a párharcba, 17 perc alatt meg is fordította.

A francia csapat vezetői, az elnök Nasszer al-Kelaifi és a sportigazgató, Leonardo a meccs után a hírek szerint a játékvezetőket támadták le, mert véleményük szerint az esetnél Benzema szabálytalan volt, míg más újságok arról számoltak be, hogy az öltözőben a párizsiak brazil sztárja, Neymar a kapust okolta a kelleténél agresszívebben, csapattársaik választották szét őket.

A hírt olvasva Neymar teljesen kiakadt és Instagram-oldalán cáfolta, hogy verekedett volna csapattársával. Ezt egy üzenetváltással is megerősítette kapustársával.

“Gyűlölök idejönni, hogy hírekről beszéljek. Ez a hír viszont hazugság. Semmilyen verekedés nem volt az öltözőben!!! Hozzá nem értő újságírók próbálkoznak ilyen hírekkel babérokra törni. Majd legközelebb, oké?” – írta Instagram-oldalán Neymar.

Megjegyzése mellett egy rövid beszélgetést is mellékelt “Gigi Dona”-val – ahogyan mobilja névjegyzékében szerepel az Eb-győztes kapus:
Donnarumma: (egy linket mellékelt a hírrel, hogy összetűztek egymással) Csaó, Ney, sajnálom a tegnapit, ez a hír elfogadhatatlan.
Neymar: Barátom! Nyugi, ez megtörténik olykor a fociban. Egy csapat vagyunk, veled vagyunk. Még nagyon fiatal vagy, és még sokat fogsz nyerni. Állj fel és folytatjuk az utat. Ölellek (szívecske).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Neymar Jr Site (@neymarjrsiteoficial) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Neymar (Fotó: EPA/Juanjo Martin)

További hírek