Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Ügynöke előrevetítette, hogy Bale biztos nem játszik a Chelsea elleni BL-meccsen

Marad a feszült kapcsolat Gareth Bale és a Real Madrid között. Miután a szélső nagyot játszott válogatottjában Ausztria ellen, hogy Wales ott legyen a világbajnoki pótselejtező döntőjében, a 32 éves játékos a kispadról nézhette végig a királyiak Celta Vigo elleni mérkőzését, amelyet csak komoly nehézségek árán nyert meg a csapat. Ügynöke kijelentette, hogy a Chelsea ellen, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ugyanez a sors vár védencére.

Szerdán este a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid a Chelsea vendége lesz. Joshua Bernett, Gareth Bale ügynöke a spanyol Deportes Cuatrónak adott interjút, amelyben elmondta, hogy a walesi támadó bizonyosan nem lép pályára a Stamford Bridge-en.

“Hogy játszik-e? Elképzelhetetlen! Ő mindig a kispadon ül. Ha tudni akarják, hogy miért nem játszik, erre a kérdésre inkább Ancelotti úrnak kell válaszolni” – nyilatkozta mérgesen és rosszallóan a 32 éves Bale ügynöke.

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó 2013-ban igazolt a Real Madridba, tevékeny részese volt a klub nagy sikereinek az elmúlt években. Az elmúlt szezonban viszont egyre kevesebbet játszott – gyakran sérülések miatt -, a mostaniban pedig mindössze ötször lépett pályára a Real Madrid mezében, összesen 270 percet játszott.

Bale szerződése nyáron jár le a Real Madriddal, már tudható, hogy nem is fog hosszabbítani, Barnett is megerősítette, hogy nyáron elhagyja a spanyol fővárost.

Az sem elképzelhetetlen, hogy szögre akasztja a stoplist, függően attól, hogy kijut-e Wales a katari világbajnokságra vagy sem.

Borítókép: Gareth Bale és Carlo Ancelotti. (m4sport.hu)

További hírek