Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Megdobálták öngyújtókkal – ilyen lazán, mint a Liverpool védője, még senki sem reagált

A Liverpool kedd este megnyugtató előnyt szerzett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, 3–1-re győzte le idegenben a Benficát.

A hangulat természetesen nem volt túl vendégszerető az Estádio da Luzban, főleg azután, hogy a Portótól igazolt Luiz Díaz gólpassza után betalált, 3–1-re alakítva az eredményt és ahogyan kell, jól meg is ünnepelte a Liveroolban szerzett első BL-gólját.

fotó: EPA/JOSE SENA GOULAO

A meccs második angol gólját előkészítő Andy Robertson a mérkőzés hajrájában egy szögletnél érezhette bőrén a Benfica-fanatikusok haragját, pontosabban csak majdnem: ugyan célba vették öngyújtókkal, de – szerencsére – nem találták el.

„Nem céloztak túl pontosan, nem?” – kérdezett vissza a skót válogatott szélső a BT Sportnak adott interjúban.

„Jó néhány öngyújtót dobtak felém, de nézzük a pozitív oldalát, talán ez segít nekik, hogy abbahagyják a dohányzást” – reagált rendkívül lazán a szurkolói agresszióra Robertson.

„Sajnos sok olyan esetet láttunk már, hogy pályára dobált tárgyak miatt sérült meg egy játékos, engem hála az égnek nem találtak el, de közel voltak” – tette hozzá.

„Megértem, hogy frusztráltak ilyenkor, de jó lenne, ha nem dobálnának semmit, mert komoly sérülést is okozhatnak. Csak az járt a fejemben, hogy minél előbb elvégezzem a szögletet és eltűnjek onnan” – idézte fel a szögletzászlónál töltött pillanatokat a Liverpool játékosa.

Borítókép: fotó: EPA/JOSE SENA GOULAO

További hírek