Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Thomas Müller szerint sokkal rosszabbul is végződhetett volna a Bayernnek a Villarreal elleni BL-negyeddöntő

Julian Nagelsmann vezetőedző és Thomas Müller is elismerte, hogy a Bayern München rászolgált a vereségre a Villarreal otthonában rendezett szerdai BL-negyeddöntőn.

A spanyol együttes edzője, Unai Emery kiemelte: a hazai győzelem (1-0) semmit sem ér, ha jövő kedden, a németországi visszavágón nem sikerül befejezniük a munkát.

„Azért vagyunk itt, hogy megpróbáljunk elődöntőbe jutni. Nem fogunk azzal foglalkozni, hogy most milyen jól játszottunk és győztünk, nemcsak felvettük a versenyt a Bayernnel, hanem jobbak is voltunk. Boldog vagyok, de óvatos. Van hátra egy meccs, és szeretnénk búcsúztatni a Bayernt, ami nagyon nehéz feladat. Amennyiben ez nem sikerül, akkor elégedetlen és frusztrált leszek, függetlenül a mostani meccstől” – mondta.

A vesztes bajorok szakvezetője, Julian Nagelsmann elismerte: nem játszottak jól és megérdemelten szenvedtek vereséget.

„Az első félidőben a védekezésünkből hiányzott az erő és túl kevés helyzetet alakítottunk ki. A szünet után nyílt játékba bocsátkoztunk, feladtuk, hogy kontroll alatt tartsuk a mérkőzést, mert kétségbeesetten törekedtünk a gólszerzésre, miközben kaphattunk volna két újabb gólt” – mondta.

A németek rutinos támadója, Thomas Müller is azt emelte ki, hogy sokkal rosszabbul is végződhetett volna számukra a mérkőzés, és nagyon össze kell szedniük magukat a visszavágóra, amelyet jövő héten kedden (április 12.) 21 órától rendeznek Münchenben.

Borítókép: EPA/BIEL ALINO

További hírek