Musorujsag
Élő Eredmények
 
×
Élő stream csatornák X

Rüdiger megnevezte a két Real-játékost, akik kicsinálták a Chelsea-t a nyolc között a BL-ben

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Chelsea közel állt ahhoz, hogy a hazai pályán elszenvedett 3-1-s vereség után a Bérnabeuban meglepje a Real Madridot, végül hosszabbítás után búcsúzott a londoni csapat.

Kedden este a Real Madrid-Chelsea Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójának 75. percében szinte mindenki csak pislogott, hogy mit művel a londoni csapat a madridiak szentélyében. A Stamford Brigde-en elszenvedett 3-1-es vereség után a Bérnabeuben negyedórával a rendes játékidő vége előtt 3-0-ra vezettek a kékek és továbbjutásra álltak.

“Ha a két meccset nézzük, amikor ilyen hibákat vétesz, biztos, hogy megbüntetnek. Élet-halál kérdése volt a számunkra. Biztos vagyok abban, hogy a meccs előtt kevesen gondolták volna, hogy képesek leszünk elérni a 3-0-t, de aztán felszínre kerültek az egyéniségek, az igazi klasszisok. Jött Modric és Benzema, mi meg most ott vagyunk, ahol” – nyilatkozta a BT Sportnak a Chelsea német védője, Antonio Rüdiger.

Benzema a két meccsen a Real Madrid öt góljából négyet vállalt magára, Modricot pedig a meccs emberének választotta az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kedden este.

Borítókép: Karim Benzema, Antonio Rüdiger és Luka Modric (m4sport.hu)

További hírek